Nekompromisní pánský průvodce vařením.
Kdo se bojí, nesmí na jatka. Nekompromisní pánský průvodce vařením, smažením, pečením a grilováním. Nejpálivější, nejdivnější, ale i nejluxusnější a nejoriginálnější jídla. Recepty, rozhovory, triky a rady. Jaké pivo si dát k sushi? Jak chutná kozí penis? Jak ofritovat prasečí ucho? Hodí se k burgeru asijské nudle? Vytvořeno redakcí časopisu Maxim spolu s šéfkuchaři nejvyhlášenějších českých restaurací.
Předplatné tohoto titulu nelze objednat, pouze starší vydaná čísla. Vydávání bylo ukončeno č. 3/2016.
Předplatné
Zajišťuje SEND Předplatné s.r.o.
burda@send.cz 225 985 200, 777 333 370
Víte, kdy máte očekávat nové číslo předplaceného časopisu ve Vaší poštovní schránce?
Zde jsou uvedeny termíny odesílání časopisů pro jednotlivá čísla, které se však mohou v průběhu roku měnit.
Doručování probíhá následující pracovní den, případně ještě druhý pracovní den po tomto datu.
Pokud výtisk neobdržíte ani do tří pracovních dní od uvedeného data, neváhejte nás kontaktovat za účelem nahlášení nedoručení výtisku.
Číslo | Datum, kdy bude časopis rozesílán | |
3/2016
|
23.11.2016
|
aktuální číslo |