Předplatné časopisů na jednom místě.
0

Svět kuchyní

Nabídka předplatného včetně bonusů
Možnosti objednání pro titul Svět kuchyní:
  Kniha: Outdoorová kuchařka Od rodinných výletů po zimní horské expedice, 2. vydání, autorka: Petra Tajovský Pospěchová   Nepostradatelný kuchařský průvodce pro všechny, kteří vyrážejí na trek či výlet a nespokojí se s instantními polévkami, konzervami nebo smažákem z restaurace! Kniha přináší chutné a výživné recepty na všechny druhy výšlapů a navíc spoustu praktických tipů a rad. Jak jídlo efektivně zabalit?
Autorka z vlastních zkušeností vytvořila unikátní publikaci, v níž zmapovala, jak se po všech kulinárních stránkách připravit např. na víkendový výšlap v Jeseníkách, zimní přechod ukrajinských hor atd. Petra Tajovský Pospěchová je také autorkou knihy Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska.   Nabídka platí pro nové objednávky z ČR, do vyčerpání zásob.
Roční předplatné (na stáncích za 260 Kč)
Kniha: Outdoorová kuchařka
Od rodinných výletů po zimní horské expedice, 2. vydání, autorka: Petra Tajovský Pospěchová
Nepostradatelný kuchařský průvodce pro všechny, kteří vyrážejí na trek či výlet a nespokojí se s instantními polévkami, konzervami nebo smažákem z restaurace! Kniha přináší chutné a výživné recepty na všechny druhy výšlapů a navíc spoustu praktických tipů a rad. Jak jídlo efektivně zabalit? Autorka z vlastních zkušeností vytvořila unikátní publikaci, v níž zmapovala, jak se po všech kulinárních stránkách připravit např. na víkendový výšlap v Jeseníkách, zimní přechod ukrajinských hor atd. Petra Tajovský Pospěchová je také autorkou knihy Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska.
Nabídka platí pro nové objednávky z ČR, do vyčerpání zásob.

obdržíte 4 vydání
Platí od 24. 10. 2024
Kniha: Outdoorová kuchařka
Od rodinných výletů po zimní horské expedice, 2. vydání, autorka: Petra Tajovský Pospěchová
Nepostradatelný kuchařský průvodce pro všechny, kteří vyrážejí na trek či výlet a nespokojí se s instantními polévkami, konzervami nebo smažákem z restaurace! Kniha přináší chutné a výživné recepty na všechny druhy výšlapů a navíc spoustu praktických tipů a rad. Jak jídlo efektivně zabalit? Autorka z vlastních zkušeností vytvořila unikátní publikaci, v níž zmapovala, jak se po všech kulinárních stránkách připravit např. na víkendový výšlap v Jeseníkách, zimní přechod ukrajinských hor atd. Petra Tajovský Pospěchová je také autorkou knihy Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska.
Nabídka platí pro nové objednávky z ČR, do vyčerpání zásob.
30381.jpg
30381

199 
Aktuální vydání (na stáncích za 64,90 Kč)
základní předplatné
obdržíte 1 vydání
50 
Dvouleté předplatné (na stáncích za 519 Kč)
základní předplatné
obdržíte 8 vydání
358 
Tříleté předplatné (na stáncích za 779 Kč)
základní předplatné
obdržíte 12 vydání
507 
Elektronická verze
základní předplatné
obdržíte 4 vydání
119 
Darujte předplatné
 
všední dny
8:00 - 18:00
Podobné časopisy