Receptář + Speciál

Časopis plný tipů a nápadů. ... více
titulní strana časopisu Receptář + Speciál a jeho předplatné

Vydavatel časopisu: Tarsago Česká republika, s.r.o.

Typy předplatného

Roční+4xspeciál
396.00 Kč
Roční SIPO+4xspeciál
369.00 Kč
Čtvrtletní SIPO+speciál
93.00 Kč
Objednat předplatné Darovat předplatné

Časopis Receptář je plný tipů a nápadů z nejrůznějších oblastí zájmu, které mohou pomoci vyřešit každodenní problémy! Tento měsíčník je nejstarší a nejprodávanější český hobby magazín. Je jakýmsi fórem kutilů a zahrádkářů, na němž si jeho čtenáři vzájemně vyměňují rady, inspirace a nápady z oblasti zahrádkářství, kutilství v dílně a v domácnosti, vaření, zdraví či chovatelství. Pomáhají jim v tom poradenské rubriky renomovaných odborníků z výše uvedených oblastí i odborné články. Receptář také informuje čtenáře o novinkách v pracovních postupech, materiálech a výrobcích.

Předplatné časopisu receptář je doplněné o 4 speciály, které vycházejí každý rok. Objednavatelé tedy získávají v rámci ročního předplatného celkem 16 časopisů.

www.ireceptar.cz

Naše společnost eviduje pouze fyzické osoby podnikající a právnické osoby.
Objednávky pro soukromé osoby jsou přesměrovány na vydavatele.
Pro bližší informace, změnu či ukončení je třeba se obrátit na e-mail: zakaznik@vyber.cz nebo tel. č. 810 800 020.

 Receptář 1/2017

Začátek nového roku je i startem dalšího ročníku časopisu Receptář. Při té příležitosti jsme pro vás připravili zbrusu nový grafický kabát. Změna se týká nejen vzhledu titulní strany, ale snažili jsme se časopis co nejvíce zpřehlednit a volbou nového písma zpříjemnit čtení. Receptář nadále vychází v rozsahu 100 stran, na kterých vám přinášíme pestré čtení.
Leden patří k měsícům, kdy si můžeme od intenzivní práce na zahradě více odechnout a zároveň se můžeme začít těšit na novou sezónu. O to víc nás potěší květy rostlin, které si poradí i s nevlídným zimním počasím, například čemeřice (10-11). I v zimních měsících si můžete vypěstovat vlastní vitaminy. Z čeho, kdy a jak získat lahodné a zdravé klíčky poradí Daniela Dušková (32-33). Dočtete se o výhodách a správném způsobu horkého kompostování (38), nechybí rady pro včasnou přípravu půdy (52-53). Seznámit se můžete i s méně známými druhy šalvějí (40-41), které mohou v létě prozářit vaši zahradu. Nechybí ani články, díky kterým můžete plánovat další zvelebování zahrady. K takovým patří rady jak nejlépe vysadit větrolamy, které váš pozemek ochrání nejen před větrem, ale i mrazem (42-43) nebo inspirace k využití treláži a konstrukcí pro popínavé rostliny.
Pokud uvažujete o nákupu kávovaru, pak nepřehlédněte redakční test. V redakci jsme otestovali 6 kávovarů na kapsle a naše postřehy najdete na stranách 58-61. Nechybí ani oblíbené recepty Petra Stupky, tentokrát věnované kvašeným potravinám (62-64). Čtenářské recepty mají tentokrát společného jmenovatele dietní sladkosti.
Nechybí ani inspirace pro tvořivé: z kukuřičného provázku si můžete vyrobit krabičku na drobnosti (70), za pomoci šablony a barvy vyčarujete z plechovek originální dózy ( 71) a z pozinkovaného drátu zas drátěné košíčky (73).
Nový seriál vám představí superpotraviny, v lednovém čísle se seznámíte s plody kustovnice čínské &

ČísloDatum, kdy bude časopis rozesílán
1/2017 27.12.2016 aktuální číslo
2/2017 30.1.2017
3/2017 27.2.2017
speciál jaro 2017 13.3.2017
4/2017 29.3.2017
5/2017 25.4.2017
6/2017 30.5.2017
speciál léto 2017 13.6.2017
7/2017 27.6.2017
8/2017 25.7.2017
9/2017 29.8.2017
speciál podzim 2017 12.9.2017
10/2017 26.9.2017
11/2017 25.10.2017
speciál zima 2017 7.11.2017
12/2017 28.11.2017
1/2018 28.12.2017

Přidat příspěvek k předplatnému tohoto časopisu

Bonusy k předplatnému časopisu Receptář + Speciál

kniha Babiččiny rady - dárek k předplatnému časopisu Receptář + Speciál
platí od 9.01.2017

kniha Babiččiny rady

Pro nové předplatitele:knížka Babiččiny rady