Receptář + Speciál

Časopis plný tipů a nápadů. ... více
titulní strana časopisu Receptář + Speciál a jeho předplatné

Vydavatel časopisu: Tarsago Česká republika, s.r.o.

Typy předplatného

Roční+4xspeciál
396.00 Kč
Roční SIPO+4xspeciál
369.00 Kč
Čtvrtletní SIPO+speciál
93.00 Kč
Objednat předplatné Darovat předplatné

Časopis Receptář je plný tipů a nápadů z nejrůznějších oblastí zájmu, které mohou pomoci vyřešit každodenní problémy! Tento měsíčník je nejstarší a nejprodávanější český hobby magazín. Je jakýmsi fórem kutilů a zahrádkářů, na němž si jeho čtenáři vzájemně vyměňují rady, inspirace a nápady z oblasti zahrádkářství, kutilství v dílně a v domácnosti, vaření, zdraví či chovatelství. Pomáhají jim v tom poradenské rubriky renomovaných odborníků z výše uvedených oblastí i odborné články. Receptář také informuje čtenáře o novinkách v pracovních postupech, materiálech a výrobcích.

Předplatné časopisu receptář je doplněné o 4 speciály, které vycházejí každý rok. Objednavatelé tedy získávají v rámci ročního předplatného celkem 16 časopisů.

zakaznik@vyber.cz nebo tel. č. 810 800 020.

 

 

Receptář 9/2017 

 

Podzim už klepe na dveře a my ze všech sil zavařujeme ovoce a myslíme na houby. Zahrádka je ještě plná života, může krásně kvést a potřebuje údržbu. Pojďte tedy s námi sázet cibuloviny, skladovat ovoce, pečovat o broskvoně, tvořit z kamení a nechat svou zahradu i na podzim rozkvést. 

Víte, proč jsou dlužichy, heucherely a tiarely oblíbené? Jsou totiž Moderní a všestranné (10-11). Stejně tak chryzantémy často krášlí podzimní zahrady. Můžete je vidět skoro ve všech barevných provedeních, Jen modrá chybí (18-19). V našem seriálu o škůdcích tentokrát poradíme, co dělat, když máte Mšice na broskvoních (27). Pomůžeme vám zbavit se mšice hnízdotvorné i broskvoňové. Proměnlivé počasí konce léta s sebou přináší různá nachlazení a jiné neduhy. Odpomoci od nich mohou Léčivé kořeny (30-31). Sázíte také na podzim cibuloviny? Tulipány, modřence a lilie je třeba vysázet už v září. Až se jaro zeptá (34-35), odpovíte mu pak rozkvetlým záhonem. Čas výsadeb (36-37) brzy nastane i pro listnaté keře a stromy. 

Stále sklízíme plody své práce na zahradě. Jenže co dělat, aby nám jablka nebo hrušky vydržely až do jara? Co nejvíc ovoce až do jara (38-39) bude mít ten, kdo zná nejlepší podmínky pro skladování. Dobré víno je jedním z našich národních pokladů. Proto je třeba citlivě pečovat o vinnou révu. Kvalitně provedený zimní řez zajistí, že se vám na ní neobjeví ESCA, nebezpečný škůdce (40-41). Popustit uzdu své kreativitě můžete po přečtení článku Tvoření z kamení (48-50). Zahradní cesty nejsou zdaleka to jediné, co můžete na zahrádce z kamene vybudovat. 

V zářijovém čísle samozřejmě nemůže chybět ani náš redakční test. Tentokrát zkoumáme a posuzujeme zahradní Aku techniku: bez benzinu i kabelu (52-55). I když se houbám zatím moc nechce vystrkovat hlavičky z mlází, Petr Stupka vás navnadí houbovými recepty. Houby zdaleka nejsou jen maso chudých (60-62). Čtenáři představí recepty ze Zvěřiny (63-66). Hodování zakončíme Melounem vodním (74). Možná jste ani netušili, že je to také superpotravina. Josef Šutara, světová kapacita v oblasti hřibovitých hub, nám vysvětlí, proč Není hřib jako hřib (76-79). Než ale na lesy pořádně zaprší, vyrazte raději za podzimním burčákem do Velkých Bílovic. Září je přece (nejen) burčáku čas (80-81). Je dobré pomalu začít dělat zásoby na zimu - nejen ovoce, ale i dřeva. Ale Než se vydáte na dřevo (88), nechte si poradit, jak při topení ušetřit. 


ČísloDatum, kdy bude časopis rozesílán
speciál podzim 2017 12.9.2017 aktuální číslo
10/2017 26.9.2017
11/2017 25.10.2017
speciál zima 2017 7.11.2017
12/2017 28.11.2017
1/2018 28.12.2017

Přidat příspěvek k předplatnému tohoto časopisu

Bonusy k předplatnému časopisu Receptář + Speciál

Kouzlíme s bylinkami a kořením - dárek k předplatnému časopisu Receptář + Speciál
platí od 30.08.2017

Kouzlíme s bylinkami a kořením

Pro nové předplatitele: kniha Kouzlíme s bylinkami a kořením v hodnotě 798Kč. Kniha obsahuje 200 receptů, které v sobě skrývají bylinky i koření. Jejich účinky mohou zlepšit zdraví celé vaší rodiny a navíc skvěle chutnají!