Receptář + Speciál

Časopis plný tipů a nápadů. ... více
titulní strana časopisu Receptář + Speciál a jeho předplatné

Vydavatel časopisu: Tarsago Česká republika, s.r.o.

Typy předplatného

Roční+4xspeciál
396.00 Kč
Roční SIPO+4xspeciál
369.00 Kč
Čtvrtletní SIPO+speciál
93.00 Kč
Objednat předplatné Darovat předplatné

Časopis Receptář je plný tipů a nápadů z nejrůznějších oblastí zájmu, které mohou pomoci vyřešit každodenní problémy! Tento měsíčník je nejstarší a nejprodávanější český hobby magazín. Je jakýmsi fórem kutilů a zahrádkářů, na němž si jeho čtenáři vzájemně vyměňují rady, inspirace a nápady z oblasti zahrádkářství, kutilství v dílně a v domácnosti, vaření, zdraví či chovatelství. Pomáhají jim v tom poradenské rubriky renomovaných odborníků z výše uvedených oblastí i odborné články. Receptář také informuje čtenáře o novinkách v pracovních postupech, materiálech a výrobcích.

Předplatné časopisu receptář je doplněné o 4 speciály, které vycházejí každý rok. Objednavatelé tedy získávají v rámci ročního předplatného celkem 16 časopisů.

www.ireceptar.cz

Naše společnost eviduje pouze fyzické osoby podnikající a právnické osoby.
Objednávky pro soukromé osoby jsou přesměrovány na vydavatele.
Pro bližší informace, změnu či ukončení je třeba se obrátit na e-mail: zakaznik@vyber.cz nebo tel. č. 810 800 020.

Receptář 2/2017
Zima pomalu odchází a je nejvyšší čas se rozmyslet, co letos na zahradě změníme. K tomu jsme se vám snažili přinést co nejvíce inspirace. Postupně se objevují první poslové jara. Talovíny, sněženky a bledule dokáží vytvořit nádherné barevné koberce. Ke slovu se hlásí také časně kvetoucí keře - muchovníky, vilíny (10-11). Pokud takové keře na zahradě nemáte, poradíme vám, které dřeviny si můžete přirychlit doma ve váze (20-21).
Dozvíte se, jak a kdy správně provádět zimní řez révy vinné (33). Milovníci zeleniny se mohou těšit na článek o lahůdkové zelenině (34-35), na spoustu zajímavostí a receptů, kde hrají prim kedlubny (36-37), na své si přijdou i příznivci špenátu a mangoldu (38-39).
Inspiraci pro zpestření okrasné části zahrady najdete v článku Daniely Duškové Listnaté keře jako solitéry (46-47). Užitečné rady podle čeho vybírat stroje na čištění trávníku připravil Jaromír Malich (50-51).
V redakci jsme otestovali 7 pomocníků pro pohodlnější vaření. Ocení je především ti, kteří by si rádi pochutnali na jídlech, která vyžadují delší vaření, ale i ti, kteří nemají například na chatě či chalupě příliš velký prostor na vaření. Při testování se jeden z redakčních stolů proměnil v kuchyňskou linku, které kralovalo sedm hrnců. Většina byla určena pro pomalé vaření, nechyběly ani multifunkční hrnce a jeden hrnec typu sous-vide, určený pro vaření ve vakuu (54-58).
Petr Stupka vybral své nejoblíbenější zabijačkové recepty (62-64). Nechybí ani čtenářské recepty, tentokrát na téma syté polévky (65-67). Seriál věnovaný superpotravinám zacílil v únorovém čísle na lněné semeno (76).
Rubrika Pro šikovné ruce připomíná, že se blíží svátek sv. Valentýna. Náramky splétané z bavlněných přízí můžete použít nejen jako náramek přátelství, ale i jako drobný valentýnský dárek, zvlášť, když zvolíte jako hlavní motiv srdce (68). Srdce můžete poskládat i z látkového ubrousku. Vybrat si můžete hned ze tří různých způsobů (69).

ČísloDatum, kdy bude časopis rozesílán
2/2017 30.1.2017 aktuální číslo
3/2017 27.2.2017
speciál jaro 2017 13.3.2017
4/2017 29.3.2017
5/2017 25.4.2017
6/2017 30.5.2017
speciál léto 2017 13.6.2017
7/2017 27.6.2017
8/2017 25.7.2017
9/2017 29.8.2017
speciál podzim 2017 12.9.2017
10/2017 26.9.2017
11/2017 25.10.2017
speciál zima 2017 7.11.2017
12/2017 28.11.2017
1/2018 28.12.2017

Přidat příspěvek k předplatnému tohoto časopisu

Bonusy k předplatnému časopisu Receptář + Speciál

kniha Babiččiny rady - dárek k předplatnému časopisu Receptář + Speciál
platí od 9.01.2017

kniha Babiččiny rady

Pro nové předplatitele:knížka Babiččiny rady