Receptář + Speciál

Časopis plný tipů a nápadů. ... více
titulní strana časopisu Receptář + Speciál a jeho předplatné

Vydavatel časopisu: Tarsago Česká republika, s.r.o.

Typy předplatného

Roční+4xspeciál
396.00 Kč
Roční SIPO+4xspeciál
369.00 Kč
Čtvrtletní SIPO+speciál
93.00 Kč
Objednat předplatné Darovat předplatné
Tisknout vánoční dárkový certifikát

Časopis Receptář je plný tipů a nápadů z nejrůznějších oblastí zájmu, které mohou pomoci vyřešit každodenní problémy! Tento měsíčník je nejstarší a nejprodávanější český hobby magazín. Je jakýmsi fórem kutilů a zahrádkářů, na němž si jeho čtenáři vzájemně vyměňují rady, inspirace a nápady z oblasti zahrádkářství, kutilství v dílně a v domácnosti, vaření, zdraví či chovatelství. Pomáhají jim v tom poradenské rubriky renomovaných odborníků z výše uvedených oblastí i odborné články. Receptář také informuje čtenáře o novinkách v pracovních postupech, materiálech a výrobcích.

Předplatné časopisu receptář je doplněné o 4 speciály, které vycházejí každý rok. Objednavatelé tedy získávají v rámci ročního předplatného celkem 16 časopisů.

zakaznik@vyber.cz nebo tel. č. 810 800 020.

 

Receptář 11/2017

Listopad je předposledním měsícem roku a zároveň příležitostí připravit zahradu na zimu. Co všechno bychom měli stihnout, než začne mrznout? Je čas připravit si nádherné jaro (18-21) -které cibuloviny můžeme kombinovat, jak a kam je nejlépe vysadit, aby vynikla jejich krása?

Jak už název měsíce napovídá, opomenout bychom neměli ani padající listí. Určitě bychom se jej ze zahrady neměli zbavovat. Dozvíte se nejen Proč se radovat z listí, ale také jak jej nejlépe v zahradě využít. Kolem stromů se točí i další články. Pravěk globalizace (24-25) reprezentují podle Václava Větvičky nepůvodní rostlinné druhy. Zelení obři (44-45) - kde rostou a jak vypadají nejmohutnější stromy naší planety? Počátek měsíce patří dýním - jak v kuchyni, tak i ve výzdobě. Jak nejlépe získat semena dýní pro příští sezónu se dozvíte v dalším díle seriálu o semenaření, tentokrát nazvaném Vybíráme dýně (30-31). Jak vypěstovat zdravý česnek (40-41) - proč a jak mořit a jak předcházet napadení nebezpečnými škůdci?  Kaktusy se vracejí - o pěstování kaktusů jako celoživotním koníčku vypráví Pavel Líznar (32-35). A přidává rady, jak o pichlavé krasavce správně pečovat. 

ŠŠéfkuchař Petr Stupka připravil Lovecké menu (58-60). Kdo rád chystá Vánoční cukroví s předstihem, může se inspirovat recepty čtenářů (61-65). Sychravé podzimní dny si přímo říkají o teplo a živý oheň. Zkuste Kouzla s ohněm a zpestřete své kulinaření flambovanými pokrmy (66-67). Vřes obecný (70-71) patří k univerzálně působícím bylinám. Připravit z něj můžete nejen urologický čaj. Hřebíček je nejen oblíbené koření, ale zároveň patří i mezi přírodní antibiotika (72-73). K přírodním léčebným prostředkům, kterými si můžeme zpestřit jídelníček patří batáty (74) i korejské kimchi (75). Nejen to, jaký je nᚠpitný režim odhalí jedno ze základní lékařských vyšetření. Co dalšího se pozná z moči? (76). Patříte k těm, kteří zapomínají na preventivní prohlídky u svého praktického lékaře? Pak doporučujeme článek Proč je dobré znát svůj cholesterol? (78).

 V listopadovém čísle Receptáře nechybí ani inspirace pro šikovné ruce. Vyrobit si můžete Vykrajovaný svícen (68) či halloweenskou kostru a pavouky (69). Nezapomněli jsme ani na praktické rady v atlase domácího kutila (85-86). Prodlužte si podzim u rakouských jezer (88-89) – co všechno můžete obdivovat v nepříliš vzdáleném Solnohradsku? 

 

 


ČísloDatum, kdy bude časopis rozesílán
speciál zima 2017 7.11.2017 aktuální číslo
12/2017 28.11.2017
1/2018 28.12.2017

Přidat příspěvek k předplatnému tohoto časopisu

Bonusy k předplatnému časopisu Receptář + Speciál

Krásná a nenáročná zahrada - dárek k předplatnému časopisu Receptář + Speciál
platí od 2.11.2017

Krásná a nenáročná zahrada

Pro nové předplatitele: kniha Krásná a nenáročná zahrada je praktický průvodce, který vám ukáže, jak mít zahradu hezčí, ale nikoliv náročnější. Přehled 220 nenáročných rostlin vám poradí, jak zahradu osázet a udržovat.