Apetit
Časopis napsaný s opravdovou chutí. ... víceRecept Apetitu je jednoduchý. Je to časopis napsaný s opravdovou chutí a určený nové generaci žen a mužů, pro něž je vaření více koníčkem a společenskou zábavou než nutností, jakou bylo pro jejich matky. I když se každá strana týká vaření, v celkovém zpracování časopisu se odrážejí prvky související se životním stylem. Apetit nabízí originální, jednoduché a funkční recepty, seznamuje čtenáře s gastronomickými novinkami a učí je "nebát se kuchyně". A to i v tom případě, že nejsou zrovna mistry kuchaři. Stránky jsou navrženy v příjemných barvách, takže už při pohledu na fotografie se vám sbíhají sliny. Při vaření podle Apetitu si čtenář bezděky uvědomí, že každý recept funguje. A výsledek vypadá přesně jako na fotografii v časopisu. Redakce Apetitu je vybavena profesionální kuchyní, aby mohla každý recept předem vyzkoušet s dostupnými ingrediencemi. "Zkušebními" kuchaři se stávají redaktorky nebo čtenáři Apetitu, kteří do této kuchyně přicházejí vařit.
Bonus k předplatnému (pokud byl součástí konkrétní nabídky) zasíláme do dvou měsíců po úhradě předplatného na adresu plátce.
Číslo | Datum, kdy bude časopis rozesílán | |
---|---|---|
4/2024 | 11.3.2024 | aktuální číslo |
5/2024 | 15.4.2024 | |
6/2024 | 20.5.2024 | |
7/2024 | 17.6.2024 | |
8/2024 | 15.7.2024 | |
9/2024 | 12.8.2024 | |
10/2024 | 9.9.2024 | |
11/2024 | 14.10.2024 | |
12/2024 | 11.11.2024 | |
1/2025 | 9.12.2024 |
Přidat příspěvek k předplatnému tohoto časopisu
Přihlašovací údaje najdete na faktuře nebo daňovém dokladu k předplatnému. Pro další kontakt můžete využít našeho call centra na telefonních číslech 225 985 225 a 777 333 370 nebo na e-mailu send@send.cz. Spojte se s námi také na Facebooku.
Bonusy k předplatnému časopisu Apetit
AP2404DMK (699,-/12 čísel)
AP2404DMK
Roční předplatné a kuchařka z edice ApetitSlavná vejce+ DIGI ZDARMA. Akce platí do vyčerpání zásob a úhradě do 17.4.2024.
Bonus je odesílán na plátce a pouze po ČR. Nutno zadat email u odběratele!
Popis produktu:
Nová kuchařka Slavná vejce z edice Apetit nabízí 130 receptů a tipů pro vaření a pečení z jedné z nejoblíbenějších surovin. Připomene vám slavné recepty jako vejce Benedikt, quiche nebo tiramisu, ale nabídne i méně známá jídla ze světových kuchyní. Že se vám někdy nevydaří základy jako míchaná nebo ztracená vejce, případně omeleta, žloutkový krém či sníh z bílků? Sepsali jsme pro vás ty správné postupy, díky nimž budete vaječné pokrmy už navždy servírovat v perfektní kvalitě. Kniha nabízí recepty od snídaní na vidličku přes polévky, hlavní chody až po nebeské dezerty. Všechny jsme vyladili v redakční kuchyni.