Naše krásná zahrada
Časopis zaměřený na okrasnou zahradu. ... víceVydavatel časopisu: BurdaMedia Extra s.r.o.
Typy předplatného
Prodloužit předplatné Objednat předplatné Objednat starší čísla Darovat předplatnéMěsíčník zaměřený na tvorbu, údržbu a využívání moderní zahrady je tu pro ty, kteří vědí, že zahrada je a má být potěšením! Časopis přináší 68 stran praktických rad, námětů a hlavně inspirativních fotografií z nejhezčích zahrad. V jednotlivých rubrikách se věnujeme okrasné zahradě a balkonovým a pokojovým květinám, ale také pěstování ovoce, zeleniny, bylinek a zvířatům na zahradě.
Bonus k předplatnému (pokud byl součástí konkrétní nabídky) zasíláme do dvou měsíců po úhradě předplatného na adresu plátce.
Číslo | Datum, kdy bude časopis rozesílán | |
---|---|---|
4/2024 | 18.3.2024 | aktuální číslo |
5/2024 | 22.4.2024 | |
6/2024 | 20.5.2024 | |
7/2024 | 17.6.2024 | |
8/2024 | 22.7.2024 | |
9/2024 | 19.8.2024 | |
10/2024 | 16.9.2024 | |
11/2024 | 21.10.2024 | |
12/2024 | 18.11.2024 | |
1/2025 | 16.12.2024 |
Přidat příspěvek k předplatnému tohoto časopisu
Přihlašovací údaje najdete na faktuře nebo daňovém dokladu k předplatnému. Pro další kontakt můžete využít našeho call centra na telefonních číslech 225 985 225 a 777 333 370 nebo na e-mailu send@send.cz. Spojte se s námi také na Facebooku.
Bonusy k předplatnému časopisu Naše krásná zahrada
NKZ244DMK (799,-/12 čísel)
NKZ2404
Roční předplatné a kuchařka z edice ApetitSlavná vejce+ DIGI ZDARMA. Akce platí do vyčerpání zásob a úhradě do 13.3.2024.
Bonus je odesílán na plátce a pouze po ČR. Nutno zadat email u odběratele!
Popis produktu:
Nová kuchařka Slavná vejce z edice Apetit nabízí 130 receptů a tipů pro vaření a pečení z jedné z nejoblíbenějších surovin. Připomene vám slavné recepty jako vejce Benedikt, quiche nebo tiramisu, ale nabídne i méně známá jídla ze světových kuchyní. Že se vám někdy nevydaří základy jako míchaná nebo ztracená vejce, případně omeleta, žloutkový krém či sníh z bílků? Sepsali jsme pro vás ty správné postupy, díky nimž budete vaječné pokrmy už navždy servírovat v perfektní kvalitě. Kniha nabízí recepty od snídaní na vidličku přes polévky, hlavní chody až po nebeské dezerty. Všechny jsme vyladili v redakční kuchyni.